يكشنبه 22 جولاي 2018 - 31 تير 1397
صفحه اصلی اخبار مقالات آلبوم تصاویر ورود اعضا عضویت درباره ما تماس با ما فرم مشاوره

LOGIN FORM
Username :



Password :





 






Bookmark and Share
NEWSLETTER
Email :



LINKS
ویزای دانشجوئی آمریکا

ویزای دانشجوئی آمریکا

اولین قدم در اخذ ویزای دانشجوئی آمریکا اخذ گواهینامه SEVP از دانشگاه یا مرکز آموزشی است که متقاضی در آنجا قصد تحصیل را دارد.

بعد از دریافت گواهینامه  SEVP متقاضی میتواند درخواست ویزای F جهت ادامه تحصیل در دانشگاه , کالج زبان انگلیسی و یا مدارس خصوصی را دهد.برای متقاضیان تحصیل در هنرستانها و یا موسسات دیگر آموزشی می بایست تقاضای ویزای M داده شود.

در صورتی که در ابتدا ورود متقاضی به آمریکا  به قصد گردشگری باشد و در همان زمان قصد گذراندن دوره تحصیلی که مدت آن کمتر از 18 ساعت در هفته است را داشته باشید میتواند تقاضای ویزای گروه B نمائید و اگر دوره مورد نظر شما بیشتر از 18 ساعت در هفته باشد ،نیاز به درخواست ویزای دانشجونی خواهد داشت.


در صورتی که فصد رفتن به سمینار , کنفرانس دارید می بایست تقاضای ویزای دانشجوئی نمائید.

جه زمانی میبایست تقاضای ویزای دانشجوئی کرد؟

متقاضیان تحصیل در آمریکا می بایست در اسرع زمان تقاضای ویزای دانشجوئی خود را به سفارت و یا کنسولگری آمریکا ارائه نمایند تا زمان کافی برای بررسی پرونده آنها باشد.

نکته:

* متقاضیان بایستی توجه کنند که سفارت و کنسولگریهای آمریکا  در سراسر دنیا فقط تا 120 روز مانده به تاریخ ثبت نام  در موسسه آموزشی (دانشگاه)  ویزا را صادر می نمایند.در صورتی که متقاضی در زمانی بیشتر از 120 روز مانده به تاریخ ثبت نام اقدام نماید , سفارت یا کنسولگری مدارک متقاضی را نگه خواهد داشت تا زمانی که امکان صدور ویزا از نظر زمانی وجود داشته باشد.

*طبق قوانین Department of Homeland Security دانشجویان می بایست  حداکثر 30 روز یا کمتر مانده به شروع دوره تحصیلی خود (که در فرم I-20 قید شده است) به آمریکا وارد شوند. دانشجویانی که قصد ورود به ایالات متحده در زمان بیشتر از 30 روز مانده به شروع ثبت نام خود را دارند بایستی درخواست تقاضای ویزای ویزیت نمایند.

* دانشجویانی که در حال تحصیل هستند ،می توانند در هر زمانی تقاضای ویزا دهند البته تا زمانی که شرایط آنها به عنوان دانشچو  و گواهینامه SEVIS آنها معتبر باشد.این دسته از دانشجویان می توانند در هر زمانی حتی قبل از شروع کلاسهای خود به آمریکا وارد شوند.

· . SEVIS and SEVP چیست؟

     SEVIS یا Student and Exchange Visitor Program به Department of Homeland Security و Department of State این امکان را میدهد تا بتوانند بهتر موسسات آموزشی و ویزاهای تحت کتگوری F,M,J را مانیتور نمایند.

SEVIS که یک سیستم اینترنتی است که جدیدترین اطلاعات  و ملاحظات دانشجویان غیرمهاجر با ویزاهای F,M,J و همراهان آن دانشجویان که با ویزاهای F-2, M-2, J-2 هستند را نگهداری می نماید و این اطلاعات از طریق اینترنت در اختیار DHS و DOS از طرف موسسات آموزشی قراد داده می شود.

نکته: همه متقاضیان تحصیل در آمریکا می بایست SEVIS و نیز فرم I-20 از طرف موسسات آموزشی صادر می شود را داشته باشند.موسسه آموزشی مسولیت دارند تا اطلاعات لازم را جهت صدور فرم I-20 در این سیستم وارد نمایند.

نکته: متقاضیان ویزای F-1 or M-1 میبایست هزینه SEVIS I-901 را نیز بپردازند.


شرایط واجد شرایط بودن برای ویزای تحصیلی آمریکا:

کنسولگری ایالات متحده مرجع تشخیص صلاحیت متقاضی ویزای تحصیلی است که آیا فرد متقاضی می تواند ویزای تحصیلی را اخذ نماید یا خیر.

متقاضی نیز بایستی شرایط اخذ ویزا را داشته باشد.

این شرایط شامل:

- دارای اقامت کشوری خارج از آمریکا باشد و قصد ترک فوری محل اقامت خود را نداشته باشد.
- شرایط مالی لازم جهت ادامه تحصیل در امریکا را داشته باشد.

تقاضای ویزای دانشجوئی:

به عنوان یکی از شرایط اخذ ویزا , متقاضیان ویزا که در سنین 14 تا 79 سال هستند در کنسولگری ایالات متحده مصاحبه خواهند شد.

استثنانات:

افراد زیر 13 سال و بالای 80 سال عموما نیاز به مصاحبه ندارند مگر اینکه سفارت یا کنسولگری آمریکا درخواست مصاحبه داده باشد.

در زمان مصاحبه از متقاضی ویزا, اسکن اثرانگشت گرفته خواهد شد.تقاضای برخی از متقاضیان ممکن است نیاز به بررسی های بیشتری داشته باشد که طبعا تا اعلام نتیجه زمان بیشتری را در بعد از مصاحبه در بر خواهد داشت.

توجه: چون شرایط فردی و آکادمیک هر فرد با فرد دیگر متفاوت است بنابراین از دو شخص در شرایط ظاهرا مشابه که در یک زمان تقاضای ویزا می کنند در مصاحبه  ممکن است از آنها سوالات متفاوتی پرسیده شود ونیاز به ارائه مدارک متفاوتی داشته باشند.

مدارک مورد نیاز جهت تقاضای ویزای دانشجوئی:

تمام متقاضیان ویزای دانشجوئی آمریکا میبایست فرمهای زیر را تکمیل و مدارک لازم را به همراه آنها ارائه نمایند:

* Form I-20A-B

*
Certificate of Eligibility for Nonimmigrant (F-1) Student Status

* Certificate of Eligibility for Nonimmigrant (M-1) Student Status for Vocational Students

* SEVIS generated Form, I-20

* Signed I-20 form by the official school

* Passport

* One (1) 2x2 photograph

* A MRV fee receipt to show payment of the visa application fee
  • MRV Fee - $140:00;
  • Petition Based Applicants (H, L, O, P, Q, R) - $150:00
  • E-1, E-2 & E-3 visa applicants - $390.00.
* Transcripts and diplomas from previous institutions attended

*Scores from standardized tests required by the educational institution such as the TOEFL, SAT, GRE, GMAT, etc

* Financial evidence that shows you or your parents who are sponsoring you has sufficient funds to cover
your tuition and living expenses during the period of your intended study



هزینه های ویزا :

هزینه های ویزا شامل:

*
Nonimmigrant visa application processing fee
* 
Visa issuance fee


همسر و فرزندان:

متقاضیان ویزای دانشجوئی ایالات متحده که همراه ( همسر و فرزندان) دارند می بایست علاوه بر مدارک فوق مدارک زیر را در زمان درخواست ویزا ارائه نمایند:


*
مدرک نسبت متقاضی اصلی ویزای دانشجوئی با متقاضی همراه مانند سند ازدواج یا شناسنامه.

* بهتر است خانواده های متقاضی ویزاهای F-1 و F-2 در یک زمان و به همراه متقاضی اصلی اقدام نمایند ولی در صورتی که همسر یا فرزندان خواستند بعدا تقاضای ویزا نمایند در اینصورت می بایست آنها در زمان تقاضای ویزا به همراه خود تصویر گذرنامه  و ویزای متقاضی اصلی با مدارک لازم دیگر ارائه نمایند.


نکات مهم:

*** داشتن ویزا به منزله اجازه قطعی ورود به آمریکا نیست و افسر اداره مهاجرت در بدو ورود به آمریکا این اجازه را دارد که در صورت صلاحدید از ورود دانشجو به این کشور جلوگیری کند.



*** دانشجو می بایست یک روز قبل از اتمام اجازه ماندنش در آمریکا و یا حداکثر تا روزیکه اجازه ماندنش در آمریکا به اتمام می رسد این کشور را ترک کند.



جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه تحصیل در مقاطع مختلف در آمریکا فرم مشاوره تحصیلی را تکمیل نمائید.

 
تحصیل در آمریکا
کالج های زبان انگلیسی در آمریکا
دوره های کارشناسی در آمریکا
دوره های کارشناسی ارشد
دکتری در آمریکا
MBA در آمریکا
تحصیل در رشته دندانپزشکی
مدارس شبانه روزی در آمریکا
تستهای پیش نیاز دانشگاه ها
آزمون و دوره های تافل
آزمون و دوره های آیلتس
 
 
زندگی در آمریکا
کار در زمان تحصیل در آمریکا
حمل و نقل در آمریکا
مسکن برای دانشجویان
ویزای دانشجوئی آمریکا
هزینه های تحصیلی در آمریکا
هزینه های زندگی در آمریکا
 
 
درباره آمریکا
چرا تحصیل در آمریکا؟
تاریخچه آمریکا
 
 


صفحه اصلی اخبار مقالات آلبوم تصاویر ورود اعضا عضویت درباره ما تماس با ما فرم مشاوره
USA STUDY TODAY Ltd is a registered company in England and Wales with Registration number : 07192908

Copyright © 2005 - 2014 , UK Study Today Ltd

 کالجهای زبان انگلیسی در آمریکا  | دوره های کارشناسی در آمریکا |  دوره های کارشناسی ارشد |  دکتری در آمریکا  |  MBA  |  تحصیل در رشته دندانپزشکی | مدارس شبانه روزی در آمریکا |   تستهای پیش نیاز دانشگاه ها | کار در زمان تحصیل در آمریکا |  حمل و نقل در آمریکا | مسکن برای دانشجویان |  ویزای دانشجوئی آمریکا |  هزینه های تحصیلی | هزینه های زندگی | چرا تحصیل در آمریکا؟ | تاریخچه آمریکا

UK STUDY TODAY Ltd - Crown House -72 Hammersmith Road - Hammersmith - London - W14 8TH - United Kingdom
تحصیل در آمریکا